Apolloweg 328, 8239 DC Lelystad

Laatste
nieuwtjes en weetjes

De nieuwe website is online!

Gepubliceerd op 03-08-2015

Per vandaag is de nieuwe website van Ri-Fa online! Dankzij onze nieuwe website kunnen we u als klant nog beter van dienst zijn. Daarmee bereiken wij een nog groter publiek met onze expertise op onder andere het gebied van loodgieters- en fitterswerk! Al meer dan 25 jaar helpen wij klanten hun dromen te realiseren. Bijvoorbeeld met het ontwerp en de realisering van een nieuwe badkamer, tegelzetten of het vernieuwen van het elektrawerk.

Wat vindt u op onze website?

Op onze website vindt u onder andere informatie over de werkzaamheden die wij verrichten met Ri-Fa en kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Graag geven wij u ook vrijblijvend advies, dus schroomt u niet om contact met ons op te nemen. Met onze deskundigheid voorzien wij u graag van een professioneel en passend advies.

Speciale actiekorting

Om de lancering van onze nieuwe website te vieren, krijgt u een speciale actiekorting van 10% op uw eerstvolgende aankoop via Ri-Fa. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, het plaatsen van sanitair of het vervangen van uw verwarming, wij zorgen ervoor dat uw woning er als nieuw uit zal zien! Deze actie is geldig tot en met 30 september 2015, dus wees er op tijd bij!